Ung Vänster Lund Vad tycker vi? Vad gör vi? Organisera dig! Kontakt Start

Ung Vänster Lund

Ung Vänster Lund

29 juli 2010

Ingen av oss har knappast missat att vi de senaste fyra åren haft en borgerlig regering. En borgerlig regering som infört skattesubventionerade pigor för överklassen, försökt urholka den svenska fackföreningsrörelsen och ignorerat den akuta bostadsbristen. De skånska borgarna och den skånska överklassen har inte heller dragit sig för att höja priserna orimligt mycket på våra bussar och tåg, lägga ner våra fritidsgårdar och införa skolmåltidsavgifter.

Den 19e september är det därför viktigare än någonsin att Fredrik Reinfeldt och hans giriga ministerpolare får flytta ut från Rosenbad. För gott. Vi har inte råd att låta alliansen vinna det här valet. Unga får betala ett högt pris för att de rika i Sverige ska kunna bli rikare. Vi betalar med mindre lärarledd tid, vi betalar med sämre tider på ungdomsmottagningen, vi betalar med osäkra anställningsformer och ingenstans att bo.

Valrörelsen är din chans att kasta ut den borgerliga regeringen så att de aldrig mer vågar komma tillbaka – valrörelsen är din och vår chans att få världens bästa välfärd, gratis kollektivtrafik och en någonstans att flytta efter gymnasiet.

Under augusti-september kommer vi vara inbjudna att delta i debatter, hålla bokbord och klasspresentationer. Dessutom ska vi hinna vara i varenda håla i Skåne, ha aktioner varje vecka, skriva insändare i samma takt som vanligt och stå i valstuga. Det enklaste att göra om du vill bli aktiv är att ringa vår expen på 040-921411 eller maila till skane@ungvanster.se.

Eller om du vill bli aktiv i Skånes fetaste Ung Vänster-klubb, det vill säga Ung Vänster Lund, kom på möte måndagar kl 18 eller mejla oss på lund@ungvanster.se!

Du behöver Ung Vänster – Ung Vänster behöver dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar