Ung Vänster Lund Vad tycker vi? Vad gör vi? Organisera dig! Kontakt Start

Ung Vänster Lund

Ung Vänster Lund

4 februari 2010

Snöbollar mot högern!

Borgarnas politik är lika kall och känslolös och har samma förödande effekt som snön som på sistone har fallit över Lunds gator. Under de senaste fyra åren har borgarna konsekvent drivit en politik som medfört försämringar i folks vardag, i vår vardag. En politik som inneburit försämringar inom vården, dyrare och sämre kollektivtrafik och sämre anställningsvillkor och löner för arbetarklassen.

Det får vara nog nu! Vi tänker inte underkasta oss, men när valet sätter igång och politikerna sitter i tvsofforna och upprepat ljuger, då är det viktigt för oss att komma ihåg att vi inte enbart behöver byta politik utan också förändra samhället i grunden. Det ska aldrig vara okej att starta en skola med vinstintresse och det ska aldrig vara okej att lägga ner fritidsgårdar hur som helst och det ska aldrig vara okej att varsla folk som man vill från sitt företag utan grunder.

På lördag anordnar Ung Vänster Lund en aktion mot borgarnas absurda politik. Vi samlas 12.00 på Stortorget i Lund, där vi kommer kasta snöbollar mot borgarna. VÄLKOMNA!

Vi lovar fina priser och goda bullar och kaffe till de som lyckas pricka borgarna i nyllet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar